Efficiënt digitaal boekhouden doe je met Van Hooff

In de digitale tijden van vandaag win je met een goed boekhoudsysteem tijd en efficiëntie. Octopus is zo’n systeem. We vertellen je graag meer over de werking en de voordelen van deze software.

Van Hooff Accountancy & Fiscaliteit over digitalisering en Octopus

Voor een efficiënte boekhouding is de digitale weg absoluut de weg vooruit. Het is meteen ook de reden waarom we met ons kantoor inzetten op een volledig digitale boekhouding en gebruiksgemak, helemaal op maat van de klant.

Gedaan met papieren dossiers, een gebrek aan overzicht of gemiste deadlines.
Welkom efficiënt werken, tijdwinst en minder fouten in je boekhouding. 

Klanten die nieuw zijn in het digitale verhaal krijgen met Octopus een vlotte kennismaking met online boekhouden. Via onze website log je in met je persoonlijk profiel waar je volgende mogelijkheden hebt: 

  • Automatische facturatie
  • Een handige werking op verschillende toestellen
  • Een smartphone-app met real time updates van je cijfers
  • Een tarief waar elke ondernemer zich in kan vinden
  • Het delen van documenten met Van Hooff
  • Een digitaal archief

Wist je trouwens dat Octopus een 100% Belgisch platform is? Dat betekend een focus op de Belgische markt en de Belgische wetgeving. Nieuwe aanpassingen in de wetgeving worden meteen door Octopus doorgevoerd. Zo ben je zeker van een juiste boekhouding. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Octopus is er voor iedereen

Gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk pluspunt van Octopus, zo zorgt het voor een optimale samenwerking tussen jou als ondernemer en ons als accountant. Ook is Octopus op elk toestel te installeren. Ben je graag dagelijks bezig met de cijfers van je zaak? De app voor je gsm en tablet is een echte meerwaarde.

Aanpasbaar aan elke klant

De klant staat centraal bij Van Hooff Accountancy & Fiscaliteit. Werkt je bedrijf al jarenlang succesvol met andere programma’s, waardoor jullie niet van plan zijn dit te veranderen? Geen probleem, wij passen ons aan jou aan. Door de open structuur van Octopus kunnen we automatiseren, linken en communiceren met andere facturatie-, administratie-, en accountancy systemen via interlinks.

Werk je binnenkort liever met een ander platform, dan staan er mogelijkheden voor jou klaar. We zitten graag eens samen voor een persoonlijk gesprek, de koffie staat alvast klaar.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Copyright © Van Hooff 2021. All rights reserved.