Actief in de land- en tuinbouwsector? Dan zit je goed bij Van Hooff

Als agrarisch ondernemer run je een zaak. Daarbij is een goede papierwinkel onontbeerlijk. Van Hooff Accountancy & Fiscaliteit kent een lange staat van dienst in deze sector, dankzij de vele land- en tuinbouwdossiers die we sinds 1981 behandelen. Ondertussen bevinden 35% van onze dossiers zich in de land- en tuinbouwsector.
Benieuwd hoe we je kunnen ontzorgen? Lees dan snel verder.

Ondersteuning van A tot Z

Om een bedrijf in veeteelt, akkerbouw of tuinbouw (al dan niet in serres) goed te laten (blijven) draaien, is er meer nodig dan een juist ingevulde belastingaangifte en een digitale boekhouding. We helpen je ook met extra zaken zoals een mestbank aangifte, je verzamelaanvraag, een VLIF-steunaanvraag, milieuvergunningen… via een nauwe samenwerking met onze externe partners.

Je kan rekenen op een vast team dat fulltime werkt op dossiers uit de land- en tuinbouwsector. We investeren in de nodige opleidingen en zijn mee met de laatste ontwikkelingen in actuadossiers, regels rond subsidies en teeltprijzen. Zo helpen we onze klanten op een professionele manier verder.

Benieuwd wat we voor jouw zaak kunnen betekenen?

Tijdsefficiënt en digitaal

Uw landerijen verzorgen zichzelf niet, daarom komen we graag ter plaatse op bezoek voor een (eerste) gesprek. Onze laarzen hebben we mee.

Van Hooff Boekhouding investeert ook in technologie. In ons online klantenportaal kan je

  • Een digitaal archief aanleggen
  • Aan- en verkoopfacturen invoeren 
  • Boekhoudkundige en fiscale resultaten raadplegen
  • Omzetcijfers bekijken

Met de handige app op uw gsm krijg je een dagelijkse update over hoe uw bedrijf het doet.

Ook je partner bij overnames en familiale schenkingen

Van Hooff helpt agrarische ondernemers over heel de provincie Antwerpen en Limburg, sommige al sinds dag één. Ook de volgende generatie ondersteunen we graag met de juiste informatie. We adviseren je gezin bij familiale schenkingen, overdrachten en meer. Zo gaan zoon of dochter vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Net zoals wij hebben gedaan bij Van Hooff.

Van Hooff. Meer dan boekhouden alleen.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Copyright © Van Hooff 2021. All rights reserved.