Wees er op tijd bij met je personenbelasting

Ook als ondernemer heb je te maken met je personenbelasting. Eind juni, begin juli is traditioneel de periode dat deze aangifte moet ingevuld worden. Tenminste als je het zelf doet. Bij Van Hooff Accountancy & Fiscaliteit staan we je graag met raad en daad bij, bij het invullen van je aangifte. Meer nog, we ontzorgen je volledig en nemen deze taak met plezier van je over. Zo kan jij blijven focussen op het ondernemen.

Een latere deadline via de accountant

Uiteraard kan je zelf aan de slag met deze aangifte, maar weet dat als je via een erkende accountant werkt je de aangifte van de personenbelasting later mag indienen. Ga je nog voor papier, dan ligt de deadline zonder accountant op eind juni. Kies je voor een online aangifte via Tax-on-web, dan heb je tot midden juli. Reken je op ons om je aangifte in te vullen en in te dienen, dan hebben we tot eind september. Heel wat speling, al blijft op tijd indienen de boodschap om boetes te voorkomen. Maar wees gerust, daar herinneren we je wel aan.

Wij helpen je graag optimaliseren

Met onze aanvullende expertise op het vlak van personenbelasting reiken we je graag de hand. Met onze ervaring gidsen we je door het doolhof van de maar liefst 810 codes. We optimaliseren je aangifte, wijzen je op mogelijke aftrekposten en zorgen ervoor dat we elke kans benutten. We kennen jouw dossier, waardoor we alle mogelijkheden om je belastingen te drukken kunnen benutten. Een vooringevulde aangifte wil trouwens wel eens fouten bevatten en die halen wij er voor je uit. Ons doel? Je maximaal laten besparen en je tevredenheid. Voor minder gaan we niet.

Goed voorbereid gaat vlotter

Om de aangifte van je personenbelasting accuraat en tijdig te kunnen indienen hebben we een aantal documenten van je nodig. Hoe sneller we deze in ons bezit hebben, hoe vlotter het invullen verloopt en zo worden boetes te allen tijde voorkomen.

Vraag ons gerust om een overzicht van de documenten die je ons dient aan te leveren. We bezorgen je met plezier een gestructureerd overzicht. Zit je nog met vragen waar je een antwoord op wenst betreffende de aangifte van je personenbelasting? Plan gerust een afspraak in, de koffie staat alvast klaar.

Like this article?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

Copyright © Van Hooff 2021. All rights reserved.